Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Melina i Haris Džinović razveli su se nakon dve decenije zajedničkog života. 

Iako se modna kreatorka nije oglašavala ovim povodom, pevač je u više navrata govorio o detaljima iz njihovog braka. 

Džinovićeve izjave o bivšok supruzi brzo su postale viralne na društvenim mrežama, a mnogi su osudili njegove postupke iznošenja i najintimnijih detalja. 

Krah braka poznatog para prokomentarisao je i pevač Aleksa Perović. 

- Što se Harisa tiče, meni je okej ako je gospodin Džinović jednom imao potrebu da nešto kaže, ali mi sve ovo nije okej u smislu tolike hajke - rekao je Aleksa, a potom dodao:

- Sve i da je istina sve što je Haris rekao, mislim da treba da bude gospodin. Ja to tako gledam jer ne vidim poentu svega ovoga osim da se nahrani sujeta - poručio je Perović.

Aleksa Perović

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Aleksa Perović se razveo od supruge Milice prošle godine, a njihov rastanak je sve ostavio u potpunom šoku, s obzirom da su godinama važili za jedan od najskladnijih parova.

- Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž - žena par, već partneri - prijatelji par. Kažu da tugovanje ima pet faza. Mi smo došli do pete - kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne - nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama - poručio je Aleksa na društvenim mrežama nakon razvoda.

BONUS VIDEO: 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading