SKUPO JE ODGAJATI DECU, OPROSTITE AKO MI NE VERUJETE! Jelena Đoković otkriva šta joj najteže pada, ne može više da ćuti
Foto: Alo/Printscreen

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, progovorila je o porodici i načinu vaspitavanja dece.

Ona je otkrila da, bez obzira koliko ljudi mislili suprotno, ona i te kako zna kako je to kada se teško živi i da je skupo odgajati decu.

- Deca koja su odrastala u porodicu gde je vikanje ili su preovlađivali nasilne metode vaspitavanja i na taj način se pokazivala ljubav, oni na kraju iako izaberu partnera koji je sušta suprotnost tome, svejedno biraju takav metod izražavanja ljubavi. I sve dok je partner dobar prema njima, oni sve više reaguju na loše - kaže Jelena i dodaje:

Jelena Đoković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sada, učeći i radeći na sebi, sprečavam sebe da projektujem neku daleku budućnost, stalno se pojavljuju neki strahovi. Iskreno i jedino želim samo da smo zdravi, jer iz tog zdravlja crpimo sve drugo. Onda imam samopouzdanja i energije za sve, mogu da putujem, da pratim svoju decu u svim njihovim poduhvatima. Pogrešno je što stavljam sebe na poslednje mesto, ali to je ta posledica onog ranog razvoja kada majke sebe stavljaju na poslednje mesto. Mi majke imamo toliko uloga, pogotovu kada su deca mala. Da radimo, u ovom modernom društvu ne možeš da ostaneš više ni kod kuće, da samo gajiš decu, jer mora da doprinosiš, skupo je odgajati decu. Oprostite ako mi ne verujete u ovo ako ja pričam, ali ja sam i te kako svesna kako se živi, jer bavim tim poslom - rekla je Jelena i dodaje da nije svakome primarno zdravlje.

- Mi kažemo da je zdravlje primarno, ali ne ležemo da spavamo na vreme. Ja imam narukvicu koja me podseća na sve moje obaveze. Posvetila sam svoj život nekim vrednostima i principima, trudim se da ostanem dosledna u tome, ali je jako teško u društvu koje ne podržava te vrednosti. Ne podržava vrednosti jedne porodice, zdravlja, postali smo zavisnici u mnogim sektorima i jako je teško ostati zdrav i daleko planirati budućnost - zaključila je Jelena Đoković u emisiji "Uranak" na televiziji K1.

Jelena Đoković zasenila sve stajlingom

Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića zasenila je sve svojim izgledom na večerašnjoj dodeli nagrada "Laureus".Par je zablistao na crvenom tepihu, a o njenom stajlingu svi su pričali. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading