Željana Dubaić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Izjava Jovane Joksimović podigla je veliku buru u javnosti, a na istu je reagovala i njena koleginica, Željana Dubaić.

Ona se obratila putem društvenih mreža, te jasno stavila do znanja šta misli o tome da svoje mišljenje svako treba da zadrži za sebe, dok ga neko ne pita da isto i javno kaže, a upravo tog je mišljenja i Jovana Joksimović.

Ni mi nismo trazili mišljenje o tome šta ti misliš... Kakav je ovo stav? Kao, neko treba da je pita da li može da se obrati... Uz dužno poštovanje... Niko nije ničiji gospodar... Ako smo javne ličnosti, nismo Bogovi, a ni Gospodari - napisala je Željana, nakon čega je usledilo mnoštvo komentara.

Ko je Željana Dubaić?

Željana Dubaić, voditeljka TV B92, u poslednje vreme pokupila je dosta pohvala na račun svog rada, ali i fizičkog izgleda.

Veoma je aktivna i na društvenoj mreži Instagram, gde često objavljuje svoje fotografije.

Ona ima emotivnog partnera, sina, kako je istakla nedavno, u razgovoru za medije, najviše voli nedelju, kada porodično uživaju na terenu, a omiljeni sport joj je košarka. Željana privatan život i porodicu ne eksponira, što je i razumnjivo, budući da se bavi javnim poslom.

Željana je priznala i kako je biti uspešna žena u Srbiji.

- Trudim se da uvek budem ispravna i toga se držim i u životu i u profesiji. Status žene u poslovnom svetu na prostoru naše zemlje u ovom trenutku ima veću važnost u odnosu na godine koje su za nama. Svedoci smo da je Vlada pokrenula niz inicijativa kako bi žene u našem društvu imale ravnopravan odnos sa muškarcima. Meni je to dalo slobodu da se u potpunosti izrazim u poslovnom i kreativnom smislu - istakla je ona i dodala:

- Mišljenja sam da je strah najveća prepreka ka ostvarivanju naših ciljeva. Oni mogu biti profesionalni, porodični, socijalni i shodno tome žena mora imati veru u sebe jer samo iskrenom ljubavlju i fokusom moze doći do realizacije onog što želi. Posavetovala bih sve buduće koleginice da budu jedinstvene, da veruju u sebe i da nikad ne odustaju od svojih želja - kazala je voditeljka u intervjuu za Aloonline.ba.

Podsetimo, voditeljka je put otvoreno progovorila o tome kakva je kao koleginica, urednica, ali i majka i žena. 

- Mislim da nisam ni malo opasna. Mislim da samo štitim sebe u onoj meri u kojoj sam u mogućnosti da se štitim. Mislim da, kad bi ljudi mislili "jao, što je super Jovana", onda svako može nešto da ti kaže, a meni to ne prija. Ne volim... Ne volim da čujem nečije mišljenje ako ga ne tražim", rekla je Jovana Joksimović. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoric

24.04.2024 15:29

Konacno neko da kaže ovoj oštrokonđi ono sto svi mislimo. Podrška Željani.