Jana Todorović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jana Todorović ima veliki povod za slavlje. Ona i njen suprug Ivan pripremaju veselje za ćerku jedinicu.

Naime, njihova naslednica Kristina Džulijen uskoro će napuniti 18 godina, a ponosni roditelji planiraju da organizuju i njeno krštenje.

Jana Todorović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Uskoro, za koji mesec, priremamo se uveliko, pravi je povod za slavlje. Krstimo našu ćerku, puni 18 godina, tako da nam je to u ovom momentu najbitnije. Želimo da sve bude kako treba, prvenstveno želimo da ona bude zadovoljna i svi ljudi koji će biti pozvani – rekla je Jana, i dodala:

- Kao i svaki roditelj, i kada dete greši i kada je sve u redu, naravno da se deca vole najviše na svetu, ne treba ništa da pametujem i da posebno pričam o tome, to svaki roditelj zna. Naša ćerka je dobra i skromna, zahvalni smo Bogu što nam je podario takvo dete, nije krenula, da kažem, lošim putem i tako sam ja najponosnija majka – dodala je ona.

Jana Todorović

Foto: Printscreen/instagram

 

Kristina Džulijen Todorović je zapravo pravo ime njene jedinice, a Jana je sada prvi put javno govorila o tome i otkrila ko je odrabao neobično ime.

- Iskrena da budem, nisam razmišljala o imenu, ni o tom srednjem imenu zato što se ona rodila tamo gde se rodila. Ja sam stvarno tada bila u drugom stanju, imala sam dosta nastupa i u trudnoći, termin mi je prešao 15 dana. Ivan je odlučio kako će se zvati, on je odabrao i to srednje ime, nisam se tu mešala – priznala je Jana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading