Breskvica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša brutalna je bila, kada je stajling Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica, bio u pitanju.

Jelena u prvi mah nije prepoznala mlađu koleginicu na fotografiju koju su joj predočili, a onda je započela svoje izlaganje.

- Obično moram da guglam kada je reč o novim ljudima sa javne scene. Ali, da mi ti nisi rekao da je ovo Breskvica, ja bukvalno ne bih prepoznala. Ne znam da li nju neko uopšte i prepoznaje na ulici? To su ti ljudi koji imaju taj neki neutralni, neprepoznatljivi vajb. Čak nisu inspirativni za neko komentarisanje - bila je iskrena Jelena, te dodala:

Breskvica

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovo nije loša haljina. Jako interesantna devojke neke devojke, rendom devojke. Ništa specijalno, ništa pogrešno, ni previše loše, može biti bilo ko. Ti kažeš da je Breskvica, ja ti verujem - dodala je ona.

- Verovatno bih mislila da je došla da deli neke listiće za fast food. To su neke nove generacije koje stvarno manje više nemaju taj pečat koji imaju velike, prave, harizmatične ličnosti, veliki igrači. Nego tako traju, bitišu i nestaju - bila je oštra Jelena.

- Za razliku od Brene i od Zorice koje su bile šokantne, u stravi i užasu, ovo čak nije ni šokantno. Samo jedna bleda, prazna krpa. Dvojka - kazala je ona za Hajp.

Podsetimo, Karleuša nije štedela ni Zoricu Brunclik. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading