Ceca i Arkan
Foto: Printscreen/Printscreen

Ceca Ražnatović razgovarala je sa gostima emisije o iskreosti prema partnerima, te se prisetila jedne situacije koju je imala s pokojnim suprugom.

Ceca je otkrila da je njen pokojni suprug bio brutalno iskrena osoba, zbog čega je ponekad znalo da joj bude neprijatno.

Ceca

Foto: Ataimages

 

- Moj pokojni suprug je bio takav, što na um, to na drum. U nekim situacijama, kad sedimo u nekim društvima, umirem, crvenim, ali on ti kaže šta misli i to ti je tako - rekla je ona, pa otkrila da je joj je jednom prilikom bilo jako neprijatno zbog njegove parole "što na um, to na drum".

- Jednom prilikom mi se dogovorimo, pita ga jedan prijatelj za neko mišljenje da on iznese i sad mi vozimo se do tih prijatelja. Ja sve vreme u kolima pričam: "Nemoj biti previše direktan. Lepo reci čoveku, da se ne oseća loše." Smatrao je da to što je on nešto napisao, da to ništa ne valja - ispričala je Ceca, i dodala:

Ceca i Arkan

Alo

 

- I ja sad kažem: "Ne moraš da kažeš da ništa baš ne valja, nego fino kažeš." On kaže: "Dobro, čuo sam te ženska glavo, prestani da me masiraš." Ulazimo kod ljudi i on sa vrata ovako: "Ljudi, ja ne mogu više da izdržim. Dosad me peglala da ti ne kažem istinu. Ništa ne valja", a ja umirem, da propadnem u zemlju. On je, naravno, ispao gospodin rekao istinu, a ja ispala grbava, da neću da kažem prijateljima istinu. Ja samo ne želim da se niko neprijatno oseća. Možeš i na lep način da kažeš. Više puta ga ja gazim ispod stola da prekine. On kaže, prestani da me gaziš, to što sam naumio, ja ću reći. I opet me posrami - ispričala je Ceca u "Ceca show".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading