Milan Stanković
Foto: Alo/Printscreen

Milan Stanković ostvario je veliku popularnost kao muzički izvođač, a onda se povukao sa javne scene i odlučio da se posveti religiji.

Vest da folker želi da postane iskušenik i potpuno se posveti Bogu šokirala je javnost. Međutim, on je sada navodno odlučio da se vrati muzičkoj karijeri, a ova njegova odluka oduševila je fanove.

Milan Stanković

Printscreen

 

Stanković je navodno pored odluke da se vrati muzici odlučio da napravi još jednu veliku promenu.

On će izdati svoj novi album za manje od mesec dana, a biti potpuno drugačiji od svega onoga što je on do sada radio.

Podsetimo, Milan je pre oko godinu dana želeo da postane iskušenik u manastiru Podmajine u Crnoj Gori, ali je tada, kako su prenosili domaći mediji, bio odbijen.

HTEO DA SE ZAMONAŠI, A SADA OPET ŠOKIRAO ODLUKOM Milan Stanković ponovo menja život iz korena!

Foto: Printscreen/instagram

 

Monah pomenutog manastira je obrazložio zašto je doneta takva odluka, koja je očigledno bila odlučujuća da se pevač vrati karijeri.

– Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu.

– Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro – rekao je tada monah pomenutog manastira.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading