Dragana Mirkovic
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Pevačica je u saopštenju otkrila da njih dvoje već tri godine ne žive pod istim krovom. 

Nakon ovoga, pevačica se o ovoj temi nijednom nije oglasila, a sada je, na svom Instagram profil objavila snimak koji je nastao danas. 

Dragana Mirković

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragana se snimila kako saopštava svojoj publici datum sledećeg nastupa i otkrila da jedva čeka da nastavi sa nastupima. 

Dragana Mirković

Foto: Printscreen/instagram

 

Ono što su svi primetili jeste njen izgled, ali i osmeh koji nije skidala, iako je u procesu razvoda sa Bijelićem. 

Pevačica je na kraju obraćanja svojim pratiocima "poslala poljubac", a mnogi komentarišu da nikada bolje nije izgledala. 

Podsetimo, Dragana Mirković je u saopštenju navela da je učinila sve da spasi zajednicu uprkos svim nepomirljivim razlikama. 

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka - započela je ona:

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

-Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

- Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

- U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - piše u saopštenju Dragane Mirković. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pravo na mišljenje

21.04.2024 19:36

Koga zanima ovo inošenje prljavog veša bivših supružnika? Uostalom, ko su oni, oboje? Potpuno nebitni! Ili je čitava Srbija pretvorena u “zadrugu” i estradu?