Dino Merlin koncert
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Dino Merlin već decenijama je na samom vrhu kada je u pitanju muzika, a o svom privatnom životu retko je govorio javno.

Naime, na jednoj Instagram stranici sada se pojavila decenijama stara fotografija na kojoj je Dino pozirao sa suprugom i ćerkom Naidom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Datum nastanka fotografije nije preciziran, a komentari ispod objave su se samo nizali.

Ono što je privuklo pažnju većine komentatora jeste izgled pevača, koji je tada nosio potpuno drugačiji imidž. Dino je imao dužu frizuru, a njegova kosa bila je kovrdžava.

Ono što je poznato javnosti je da Dino ima ćerku Naidu i sina Hamzu koji se nikadanisu preterano eksponirali uprkos očevoj slavi i velikom novcu koji je zaradio, a jednom prilikom otkrio je da se ponosi naslednicima.

- Važno je ostati čovek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo, ja sam jako srećan zbog mog privatnog dela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi "lambordžinija" ili nekog "ferarija", kako su bahati, da šmrču... Moja su deca pristojna, radna - rekao je Merlin, pa dodao:

- Najveća sreća mi je kad dođe neki taksista i kaže: "Znam ja tvoje pesme i sve, al' što su ti deca skromna". E to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima - zaključio je pevač za HRT. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading