Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ekskluzivna ispovest bivše bebisiterke Džinovića za Alo! otkrila je nove, šokantne detalje iz života Harisa i Meline 

Bivša bebisiterka je za Alo!, između ostalog rekla i da je razvod Harisa i Meline nije iznenadio, ali i kako su izledala porodična letovanja u Crnoj Gori, gde su Džinovići odlazili svake godine.

Haris Džinović

Foto: Printscreen/instagram

 

Sećam se recimo kada sam odlazila sa njima u Bečiće, jer oni tamo provode gotovo celo leto.. Mislila sam da će njih četvoro biti zajedno, a da ću ja biti u nekoj odvojenoj sobi, međutim, na moje iznenađenje, nije bilo tako. Haris i Melina su bili u jednom delu hotela, a ja sa decom u drugom. Sve vreme sam bila sa njima u sobi, budila ih za doručak, vodila na plažu, izlazila uveče u šetnje, išla sa Kanom u teretanu, pratila Đinu kada je išla da se druži sa drugaricama. Sa Melinom su se sretali samo na kratko u lobiju hotela - priseća se bivša bebisiterka Džinovića, a zatim dodaje da je ustajala prva kako bi Melini zauzela dobro mesto pored bazena, jer ona nije želela sa decom na plažu. 

Podsetimo, bebisiterka je priznala i šta je sve radila u njihovom domu, kako se Haris ponašao, ali i kakva je poniženja trpela od strane Meline Džinović. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading