Toni Bijelić
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Razvod Meline i Harisa tema je medija već nedeljama unazad, a isto tako priča se i o krahu braka Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

I dok domaći mediji pišu da je Melina spakovala kofere, napustila Srbiju i otišla u Monako, gde pronalazi mir i spokoj u jeku skandala oko razvoda, otkriveno je da je i Toni na istom mestu!

On se oglasio putem društvene mreže Instagram i pokazao da uživa u sunčanom Monaku, a mnogi su odmah krenuli da se šale da su zajedno otputovali i da će nastati opšti haos.

Toni Bijelić

Foto: Instagram

 

- "Sad kad vide Haris i Dragana da su Toni i Melina na istoj lokaciji", "Haos će nastati", "Pa ovo je hit majke mi", "Televisa presenta", "Malo je čudno da oboje budu u isto vreme na istim lokacijama" - samo su neki od komentara na mrežama.

Podsetimo, bivša bebisiterka, u ekskluzivnoj ispovesti za Alo!, otkrila je skandalozne stvari iz doma Džinovića. Ona je priznala šta je sve proživljavala zbog Melina, kako se kreatorka ponašala prema deci, ali i šta joj je Đina jednom prilikom rekla o roditeljima. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading