Haris, Melina i Đina
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ekskluzivna ispovest bivše bebisiterke Džinovića za Alo!, nikoga nije ostavila ravnodušnim, a jedan detalj naročito je privukao pažnju.

Budući da je bebisiterka, koja je čuvala Kana i Đinu, redovno letovala i zimovala sa porodicom, bila je upućena u sva dešavanja, a često je i razgovala sa naslednicom, koja je tada bila tinejdžerka.

Ona je, u razgovoru sa nama, priznala da često razmišlja o njima, kao i jedna Đinina rečenica ne prestaje da joj odzvanja u glavi.

Haris, Melina

Foto: Alo.rs

 

- Nas dve smo sedele same na terasi i ja sam je zadirkivala za simpatiju iz škole, a onda smo nastavile da ćaskamo o momcima i zaljubljivanju. Tada mi je rekla  "I ja ću imati ovako ugovoren brak, udaću se za nekog bogataša, a ovako ću biti sa nekim koga volim".  Mislim da tu rečenicu nikada neću zaboraviti , to me je baš rastužilo - rekla nam je između ostalog bivša bebisiterka porodice Džinović.

Podsetimo, bebisiterka je priznala i šta je sve radila u njihovom domu, kako se Haris ponašao, ali i kakva je poniženja trpela od strane Meline Džinović. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Alo/A.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Змај

16.04.2024 23:55

Реченица без икаквог смисла. Није јасно да ли ће бити уговорени брак или из љубави. Неко је неписмен.