Gastoz
Foto: Privatna arhiva/Printscreen/Hype

Rijaliti učesnik Nenad Marinković Gastoz priveden je tokom odmora na Tajlandu i trenutno se nalazi u pritvoru.

Kako tvrde domaći mediji, policija je privela Gastoza tokom rutinske kontrole, kada je ustanovljeno da je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci.

Nenad Marinković

Printscreen

 

On navodno nije imao da plati kaznu u iznosu od 1.560 evra zbog čega je zadržan iza rešetaka.

Sada se oglasio njegov prijatelj i otkrio da sa još nekoliko prijatelja pokušava da sakupi novac, kako bi platili njegovu kaznu.

- I dalje je Gastoz u pritvoru. Još uvek se ništa ne dešava po tom pitanju. Niko ne može da ga dobije, a advokata nema. Trebalo bi da se plati 1.560 evra kazna, ali on nema taj novac. Telefon mu je oduzet, a ne znam kada će izaći na slobodu. On obožava Tajland, ovde je kao domaćin, ali eto imao je neprijatnost. To je stanica u kojoj je zadržan, ali nemam više informacija o njegovom slučaju dok ne izađe na slobodu i kaže tačno šta se dogodilo. Žao mi je, dobar je lik. Kad ponovo bude u spoljnom svetu sve će on lepo da objasni. Pokušavam sa prijateljima da skupimo pare i platimo da bi ga pustili, videćemo šta će biti - ispričao je blizak prijatelj za "Kurir".

Podsetimo, juče se oglasio i njegov otac koji isitče da njegov sin nije kriv, a više o tome šta je poručio njegov otac možete pročitati ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading