Jelisaveta, Miloš
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić našli su se u centru skandala nakon priče o razvodu. 

Njih dvoje su ove priče pokušali da spreče Jelisavetinim odlascima na Teodosićeve utakmice, ali je izgleda situacija postala neodrživa i imali su novi sukob.

Oni su se navodno posvađali u svom domu na Vračaru pre nekoliko dana. 

Kao razlog sukoba navodi se taj što je košarkaš prebacio glumici da nije uz njega i da se provodi kao da je nije briga ni za šta, dok on trenutno preživljava loše trenutke u karijeri.

- Svi koji prate sport znaju da Teodosiću u poslednje vreme ne ide baš kako treba. Izgleda da se problemi iz privatnog života prelivaju i na košarkaški teren. Tako je pre nekoliko dana Miloš isključen sa meča poslednjeg kola Evrolige između Efesa i Crvene zvezde. On je tad hteo i da bije sudiju, unosio mu se u lice i jurio ga po parketu, a veći incident su sprečili njegovi saigrači, koji su ga izveli sa terena. Zbog toga će na adresu kluba stići i kazna, koju će, po svemu sudeći, on i platiti. Na njega je sve to jako loše uticalo, pa je, otkad se vratio u Beograd, jako nervozan i neraspoložen - rekao je izvor, i dodao:

Jelisaveta i Miloš

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iako je očekivao supruginu podršku u ovim teškim trenucima, Jelisaveta se nije previše potresla oko svega, pa je nastavila da živi život kao da se ništa ne događa. Njega je to jako pogodilo, a posebno što mu je nedavno obećala da će se promeniti. Zbog toga su se, kad je došla u stan na Vračar, opet žestoko posvađali. Pale su teške reči, zbog čega je ona ubrzo posle toga automobilom izašla iz garaže i verovatno se uputila na Dorćol - priča sagovornik.

Teodosiću je posebno zasmetalo to što njegova supruga opet ide u noćne provode.

Jelisaveta, Miloš

Foto: Ataimages

 

- Jelisaveta mu je tokom razgovora koji su imali u jeku bračne krize, kad mu je savetovala da zajedno počnu da posećuju bračnog terapeuta, obećala da će noćne izlaske svesti na minimum, kao i da će prestati sa trošenjem novca na nepotrebne stvari. Ipak, ona je ovo obećanje već pogazila, pa je tako od tada nekoliko puta izašla u grad s prijateljicama. Poslednji put je to bilo za vikend, kad je zaglavila do jutra, čime se i sama pohvalila na Instagramu. Pored fotki svog stajlinga koji je za tu priliku imala, posebnu pažnju je privukao i natpis na zidu kluba u kom je bančila do sitnih sati: "Ne zaboravi da odeš kući", što su mnogi protumačili kao provokaciju i poruku suprugu, dok je on kod kuće sam, usamljen i nervozan zbog svega što mu se dešava u karijeri. Njega je to još više razbesnelo, pa su se i zbog toga svađali sutradan - završava priču izvor za "Kurir". 

Podsetimo, kako je izvor za Alo! potvrdio, problemi u braku Jelisavete i Teodosića nastali su zbog optužbi o preljubi, a iako je Miloš taj koji se slobodnije ponašao u zajednici, trenutak pucanja nastao je kada je suprugu optužio da mu je neverna. 

Oni su krajem prošle godine doneli odluku o sporazumnom razvodu, ali o tome nisu govorili ni svojim najbližim prijateljima. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading