Dženan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire sa kojom je bio u braku 25 godina. Pevač sa Samirom ima dvoje dece koju nikada nije pokazao u javnosti. 

Lončarevićeva supruga je za mnoge bila misterija, jer se nikada nigde nisu pojavili zajedno, niti u javnosti postoji njihova zajednička fotografija. 

- Ne govorim o svom privatnom životu, zato što je privatan, ljude zanima moja muzika i to tako treba i da ostane - istakao je on jednom prilikom.

Nakon što je vest o njihovom krahu braka odjeknula u javnosti, Samira se oglasila i potvrdila razvod. 

Samira Lončarević

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako je istakla, tužbu za razvod braka podneo je pevač, koji na sve načina pokušava da ubrza proces. 

- Dženan i Samira su otpočeli vezu dok on još nije bio poznat. U Prijepolju su znali za njega. jer je svirao po lokalnim kafićima i klubovima, a onda se 2006. godine godine sve okrenulo. Zajedno su odlučili da ona ostane u Prijepolju, dok je on zbog poslovnih obaveza živeo na relaciji Prijepolje-Beograd. Vremenom je jaz između njih bio sve veći - rekao je izvor.

Dženan je nekoliko godina živeo na relaciji Beograd- Prijepolje i uklapao poslovne i porodične obaveze, a pretpostavlja se da je udaljenost između njih dodatno podstakla nesuglasice. 

Povodom razvoda oglasila se i Samira prvi put za medije.

- Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava - poručila je Samira za "Pink.rs".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading