Tačkasta Mara
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, nedavno je uplovila u emotivni odnos sa poznatim biznismenom Brankom Babićem.

Otkako su javno podelili da im ljubav cveta, neprestana su tema medija, a oni se ne odvajaju jedno od drugog.

Na društvenim mrežama i u medijima konstantno se izveštava o njihovim preskupim putovanjima, druženjima na njegovom luksuznom imanju i svakodnevnim noćnim provodima.

Pre dva dana su otputovali u Monako, odakle redovno objavljuju snimke i fotografije.

Mara uživa u šopingu, obilazeći najluksuznije radnje, dok Branko uživa u gastronomskim čarima, istražujući najfinije specijalitete i skupa pića.

Ove aktivnosti ponosno dele na svojim Instagram profilima, ističući glamuroznu stranu svojih putovanja.

Tačkasta Mara

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, kada je kao bomba odjeknula vest da je Tačkasta Mara u vezi sa biznismenom, ona se oglasila i obelodanila da je ona njega prva zavela, dok je Branko ovako opisao njihov susret.

- Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi posla. Posle druge flaše počela je da se smeje tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala, tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani "Užice", gde je poručila škembiće. Pola je pojela, a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao - napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading