Relja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Relja Popović odrastao je uz starijeg brata Mišu i majku, istaknutu balerinu, Zoju Begoli, a oca je izgubio kada je imao svega godinu i po dana.

- Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao kome je gore, tom našem drugu koji je izgubio tatu sa 14-15 godina, ili nama, meni koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana... I vrlo teško je odgovoriti na to pitanje kome je gore i kad je lakše, odnosno da li je ikada lako podneti odlazak nekog ko ti znači - rekao je Relja.

Rlja zategao obraze

Printscreen/AmiGShow

 

Godinama se spekulisalo da je Reljin otac Faruk Begoli, glumac i profesor glume, ali to nije istina. Njegov otac zvao se Srđan Popović i bio je sportski novinar.

- Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Prosto, i ja bih se tako prezivao ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo. Čak i da sam Albanac ili odakle god, ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude - rekao je ranije Relja.

Relja

Foto: ATA Images

 

- Moj otac je bio sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu "Večernje novosti", gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana - kazao je Popović i istakao da je zbog toga i on postao veliki navijač Partizana.

- Zadnju noć života je proveo sa igračima Partizana, a ja i danas nastavljam tu neku tradiciju. Sport i Partizan su obeležili njegov život na jedan način, dok sam ja na fakultetu isto studirao novinarstvo, voleo sam da pišem i dotakao to nešto što je bio moj otac, potpuno nesvestan da se to dešava. Nekako smo se susreli, bez da se susretnemo - ispričao je tada Relja u emisiji "Balkanskom ulicom".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading