Seka Aleksić, Dara Bubamara
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Novosadska zvezda Dara Bubamara progovorila je ponovo o sukobu sa nekadašnjom prijateljicom i koleginicom Sekom Aleksić.

Dara je otvoreno i bez dlake na jeziku obelodanila šokantne stvari na njen račun i izgovorila strašne optužbe.

Jeste povredila me je jedna, znamo koja je. Povredila me je za koncert, pravila se da mi je drugarica, ja sam išla obilazila joj dete ona napravi sedam dana koncert pred moj, a pritom ja u tom momentu sam u bolnici. Seka Aleksić je u pitanju - rekla je Dara, pa nastavila:

- Mi sedimo zajedno u Amidži šou emisiji, ja najavljujem koncert svoj u novembru i prošlo je malo od toga ona uzme i zakaže sedam dana pre mene. Ja je nazovem i pitam "čoveče o čemu se radi". I ona mi kaže ne znam, ja to menadžeri ovo ono. Ja joj kažem znali ste u novembru, pravite sedam dana posle, mesec dana posle. Ja mislim da je to neka ljubomora, imali su neke sponzore, a sumnjam da su joj neki platili da me sabotiraju, a Darinka sama - iskrena je bila pevačica.

Dara bubamara

Foto: Ataimages

 

Pevačica je žestoko oplela po Seki i organizaciji njenog koncerta.

- A Darinka, pošto je raketa bez navođenja, angažujem najjače ljude za ozvučenje i binu. Mislim da do tada ni jedna pevačica nije imala takav koncert. Bez ikakvih sponzora, sama. Haos sam napravila. Ja sam tu bila pobednik, a njen koncert je bio znanje imanje, vašar sa tri sijalice i neko pevanje. Užas. Svakog stigne kazna Božija ko je pokvaren. Mene su neki terali čak i da odustanem. Zamisli ti to. Tu je bilo sabotiranja takvih, pa ne daj ovo ne daj ono. Mislim se šta ne daš sada ćeš da vidiš šta je koncert. Brat i ja smo se borili kao lavovi. Na estradi ne možeš da imaš drugaricu sa kojom možeš da se družiš svaki dan jer se bavite istim poslom. Ne ide to - izjavila je Dara, pa otkrila da li su se čule nakon koncerata:

- Nismo nikad i ne želim. Ti ljudi za mene ne postoje, ja imam amneziju na loše ljude i loše situacije. Ne diram te, ne pričam o tebi, ne zanimaš me. A kad sam prijatelj, onda sam brat - rekla je Dara Bubamara za Telegraf.

Podsetimo, Seka Aleksić privedena je u Švajcarskoj, pošto je u noći između subote na nedelju racija upala u klub u kojem je imala zakazan nastup i ustanovljeno je da ni ona ni njen bend nemaju potrebnu radnu dozvolu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading