Jovan Memedović
Foto: Printscreen/Youtube RTS Printscreen

Ćerka voditelja Jovana Memedovića pobrala je brojne simpatije javnosti svojim "jednostavnim i normalnim" načinom života.

Neretko se na društvenim mrežama, na kojima je veoma popularna, hvali odećom i nameštajem koji kupute po ultrajeftinoj ceni.

 

@mashamemedovic Staro ♻️ novo? U procesu sam opremanja stana i tražim stari nameštaj kome mogu dati novi život 💚 šta ti se najviše dopalo? Komadi su sa buvljaka u Somboru i antikvarnica iz Subotice! #vintage #secondhand #reducereuserecycle #buvkjak #antikviteti #srbija ♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

 

Maša nema problem da nosi polovnu garderovu, kao ni da kupuje stvari na pijaci, što je sada i pokazala.

Sada je otkrila da je u procesu sređivanja stana, te se iz tog razloga uputila u Vojvodinu gde je u antikvarnicama, ali i na Buvljoj pijaci u Somboru, pazarila brojne antikvitete.

Luster, svećnjak, čiviluci, gobleni i starinske kutije za kafu i šećer samo su neke od stvari koje će oplemeniti prostor u kojem živi sa suprugom.

 

 

Podsetimo, Memedovićeva je nedavno svojim pratiocima otkrila je da je odelo našla u radnji "second hand" i to za samo 1.000 dinara.

"Videla sam da Hajli Biber nosi odelo na pruge, pa se setih da sam kupila isto takvo u second handu za hiljadarku", napisala je ona u opisu objave.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading