Dragana čestitala Uskrs
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Otkako je saopštila da se razvodi, dvorac Dragane Mirković jedan je od najtraženiih pojmova na Guglu. 

Svi žele da vide luksuz u kome živi pevačica, a kako prenose mediji, njen dom uskoro će postati mesto gde će se snimati kultni film „Južni vetar”.

Treći, ujedno i poslednji deo popularnog filmskog ostvarenja snimaće se početkom sledeće godine, a jedno od mesta gde će se raditi biće i čuveni dvorac Dragane Mirković, Ebenfurt u Beču.

Dragana Mirković

Foto: Instagram/marko_vmn

 

Muzička zvezda, kao i cela njena porodica, godinama su podrška autorima ovog filma, a kako se navodi, očekuje se da jedna epizodna uloga bude ponuđena i njenom sinu Marku Bijeliću.

Inače, scenario za treći deo filma „Južni vetar - Gas geben” nastao je po ideji reditelja Miloša Avramovića, a napisao ga je Petar Mihajlović.

- Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta.

ON ĆE SE USELITI U DVORAC KOD DRAGANE MIRKOVIĆ Otkriveni svi detalji, pevačica jedva čeka da ga ugosti!

Foto: ATA Images

 

- Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke na kojoj zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora - rekao je nedavno Biković.

Iako glumac nije želeo da otkrije detalje snimanja, kao ni reditelj, više je nego očigledno da su pripreme za nove snimajuće dane uveliko u toku, a Dragana jedva čeka da ih ugosti u svom velelepnom domu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading