Melina Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Melina Džinović, bivša supruga Harisa Džinovića, otpratila je svoju, sada već bivšu drugaricu, influenserku Hanu Hadžiavdagić, sa Instagrama, ali tu nije kraj.

Nakon što je to uradila, Hana se odmah oglasila na pomenutoj mreži, i to brutalnom objavom.

- Nisam od onih "izvini, rekla sam to u afektu", ne, ja sam to rekla jer tako mislim - podelila je citat influenserka, a mnogi su odmah zaključili da je to bilo upućeno Melini, uzevši u obzir šta je sve izjavila za medije.

Hana

Foto: Instagram

 

Podsetimo, Hana se, u izjavi za medije, dotakla razvoda Meline i Harisa i priznala da je teško u braku kada se u isti uđe iz koristi, te su mnogi mislili da je na ovaj način potkačila i svoju prijateljicu.

- Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Uvek kažem, mogla sam da izaberem nekog drugog, izabrala sam studenta. Tarik je u tom momentu bio student, vozi neku staru Opel Astru, imao primanja za firmu u kojoj je danas direktor, 300 evra. Jedva smo kraj s krajem spajali - doslovno, spavali smo u malom stanu i gasili peć plinsku uveče da se ne ugušimo. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti - ističe ona, pa dodaje da potpuno razume Melinu:

- Ne mislim, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa da mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vreme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: "Ne želim da potrošim, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina..." - istakla je ona za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading