Kaja Ostojić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Kaju Ostojić verio je partner u jednoj prestoničkoj kafani, a emotivne fotografije objavila je i sama pevačica na svom Instagram profilu.

Kadrovi i emocija sve su ostavili bez teksta, čestitale su joj brojne koleginice, a sada je otkriveno i ko je zapravo njen verenik.

U pitanju je izvesni Miloš Čujović, pišu domaći mediji.

Beograđanin Miloš Čujović je poznat javnosti kao bivši dečko starlete Soraje, ali i kao haker koji je bio navodno hapšen zbog milionske prevare.

Prema pisanju medija, on je zbog maliverzacija osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici.

Kaja Ostojić

Foto: Instagram

 

Miloša su spajali i sa sa starletom Sorajom Vučelić, koja ga je redovno posećivala dok je boravio u zatvoru, te joj je on i navodno kupio skupoceni džip koji je zapaljen u Podgorici. 

Međutim, starleta je poricala da je sa njim ikada bila u ljubavnoj vezi.

- Nisam u vezi sa čovekom za koga mediji tvrde da mi je dečko. Bila sam prinuđena da ga posetim u Spužu, ali ne mogu ništa više od toga da vam kažem. I stvarno ne razumem ljude koji mene upliću u priče i idu dotle da prijavljuju lažne otmice i silovanja - rekla je tada Vučelićeva za "Blic".

Inače, Čujović dok je boravio u zatvoru u Spužu zbog internet prevara, prijavio je policiji u Beogradu da mu je žena oteta, ali se odmah posumnjalo da je u pitanju lažna dojava.

Najpre se verovalo da on stoji iza svega, ali je istragom ubrzo utvrđeno da je zapravo B.Č. sve lažirala kako bi se suprugu osvetila zbog prevare sa starletom, piše Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading