Tijana Prica
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Vest da je voditeljka emisije "Premijera" na televiziji Pink, Tijana Prica, dala otkaz, odjeknula je u domaćim medijima danas.

Ona je odlučila da stavi tačku sa ružičastom televizijom i to nakon punih 17 godina, a oglasila se i na društvenoj mreži Instagram, te se zahvalila čelnicima na pruženoj prilici.

Ko je Tijana Prica?

Tijana, osim što je prepoznatljivo televizijsko na najgledanijoj televiziji kod nas, svoj privatan život nije eksponirala javno i trudila da se intimu zadrži za sebe.

Prica je pre dve godine imala saobraćajnu nezgodu kada je vodila decu u vrtić, a nakon toga se oglasila za domaće medije i priznala da su svi veoma istraumirani, ali bez povreda.

- Dobro sam, hvala na pitanju. Malo sam uznemirena, ali sam dobro. Dan je počeo lepo uz saznanje da je emisija juče prošla sjajno, stigli su rezultati da smo u 8 najgledanijih emisija u danu, krenula sam ostavim decu u vrtić, pa da nastavim dan, ali se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil ispred mene iznenada krenuo u rikverc i udario u moja kola direktno - rekla je ona tada.

Van kamera, ona je voljena supruga i predana majka dva dečaka, starijeg Koste i mlađeg Rastka koji je prošle godine tri godine.

Prica i njen suprug Bojan venčali su se krajem 2017. godine, i to tako što su građansko venčanje obavili u Sloveniji, dok su se na večnu ljubav pred Bogom zakleli u srpskoj prestonici. Nakon toga par je otputovao u Dubai na medeni mesec, a odmah po povratku u Srbiju voditeljka je posumnjala da je u drugom stanju, a test je oko Nove godine potvrdio njene sumnje.

Ono što je posebno interesantno je to da su se Tijana i Bojan upoznali još u srednjoj školi, kada se među njima probudila ljubav koja je traje i do današnjeg dana, a sada je i krunisana i proširenjem porodice.

Tijani je 2021. preminuo deda Miloš za koga je bila posebno vezana, a od njega se, emotivnom porukom, oprostila i na društvenoj mreži Instagram, gde je inače veoma aktivna.

- Dok sam studirala Fakultet Političkih Nauka i radila na televiziji "Pink" svi su me pitali kako postižem da spremim ispite, moj odgovor je bio imam njega - deda Miloša, profesora u penziji, on je čitao na hiljade strana o kojima smo dugo diskutovali i tako pripremali moje ispite! Hvala ti deda za sve! - napisala je voditeljka tada uz emotikon slomljenog srca.

Podsetimo, Tijana nije navela šta je rezultiralo prekidom saradnje, kao ni da li prelazi na neku drugu televiziju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading