Slađa Milošević
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Slađana Milošević sahranjena je u ponedeljak na beogradskom groblju Lešće.

Rok pevačica iza sebe je ostavila zavidnu karijeru, brojne hitove, ali i imovinu koju je stekla za života.

slađana milošević

Foto: Ataimages

 

- Njoj inostrana karijera nikada nije bila važna, jer je želela da u Srbiji bude priznata. Zato se i vratila iz Rusije kada joj je konačno omogućeno da snimi prvu ploču. Nakon uspeha ovde ona je neko vreme živela i radila u Nemačkoj, gde je objavila uspešan album, a potom i u Japanu, gde je snimala muziku i za potrebe filma i televizije. Njena muzika je obrađivana i prevođena na druge jezike, poput dueta "Jednom će neko" s bratom Goranom Miloševićem koji je u Švedskoj bio ogroman hit. Za sve to dobijala je pristojne tantijeme prethodnih godina, znatno više nego što je dobijala novca za muziku koju je snimala u Jugoslaviji. Navešću vam primer da je samo za pesmu "Princeza" u proseku za izvođačka prava dobijala oko 500 evra godišnje - kaže izvor.

Osim intelektualne zaostavštine, kako navode mediji, Miloševićeva i njena porodica imali su i dosta nekretnina koje su uglavnom nasleđene.

Slađana

Foto: facebook/Wallie Islam

 

- Slađana je živela u stanu na Novom Beogradu, koji je bio u njenom vlasništvu. Pored toga, ona je imala i luksuzan automobil marke "audi". Nakon smrti roditelja zajedno s braćom nasledila je nekretnine na Dedinju i Banovom brdu, kao i ogromno imanje u Sremu, koje je bilo u vlasništvu njenih predaka. Koliko znam, nešto od ovoga je prodato prethodnih godina, a ostatak će nakon Slađanine smrti podeliti njena braća Goran i Živko Milošević - naveo je sagovornik za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading