Barbara Bobak
Foto: Alo/Alo

Da su pevači iz Srbije i te kako popularni u Hrvatskoj, možda najbolje govori čak pet rasprodatih koncerata Aleksandre Prijović u Areni Zagreb o kojima se i dalje priča, a sada se u centru pažnje našla i njena mlada koleginica.

Novosađanka Barbara Bobak nastupa u najpopularnijim klubovima širom Hrvatske a svojim prvim pesmama i bombastičnim izgledom potpuno je opčinila tamošnju publiku. 

HRVATI ODLEPILI ZA NJOM! Ova srpska pevačica je na vrhu trendinga

Foto: privatna arhiva

 

- Najveći izazov mi predstavljaju velika količina posla u kombinaciji sa mojim perfekcionizmom, takođe, kada si u nečemu originalan i prvi, kao što smo moj bend i ja po pitanju slaganja repertoara i "kopanja" pesama, često konkurencija iskopira i onda moraš stalno davati nešto novo ljudima da im ne bi dosadilo, iako si ti taj od kog su drugi "pokupili" stvari - rekla je Barbara za tamošnje medije .

Barbara se proslavila obradom tuđih pesama, a onda je napravila haos sa prvog dela solo albuma kao što su "Lažeš me ljubavi", "Barbarizam"... 

Barbara Bobak

Foto: Printscreen/instagram

 

Javilo mi se dosta starijih kolega, kao i autora da zahvale i pohvale i mislim da je to jedini zdrav i ispravan način. Neko ko je velika zvezda i siguran u sebe i svoj uspeh nikad se neće buniti što mu je neku staru pesmu oživeo mladi kolega, čak naprotiv. S onim drugima je malo drugačija priča, ali zato su i tu gde jesu. Druga polovina albuma stiže vrlo brzo. Ali drago mi je svakako što se album svideo svima, jer muzika ne poznaje državne granice - zaključila je Barbara za 24sata.hr

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading