Ceca i Arkan
Foto: Printscreen/Printscreen

Ceca Ražnatović nedavno je bila gost u emisiji kod koleginice Goce Tržan.

Pevačica je, pored drugih tema, govorila i o pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu

- Ko je zapravo bio on? Svašta smo se načitali, naslušali...šta bi ti sad svima rekla, ko je bio Željko? - upitala ju je Goca.

CECA PROGOVORILA O ARKANOVOJ DECI! Pored Veljka i Anastasije ima ih još sedmoro, a evo šta ona kaže o njima

Foto: ATA Images

 

- I ja sam se takođe svačega načitala i naslušala. Željko je bio muškarac. Pravi muškarac i u pravom smislu te reči. Željko je imao burnu mladost. On se nikada nije stideo da kaže to! On je stajao iza svega onoga što je on bio i bio je jedan ostvareni muškarac. To što je on imao tu burnu mladost... Ispričao mi je ceo svoj život, govorio mi je: "Ja kada bih ponovo sebi mogao da biram put, ja bih drugačije birao svoj put, ali ja nisam imao mogućnosti. Moja deca imaju mogućnosti i moja deca će biti na pravom putu" - rekla je Ceca, pa se dotakla Arkanove dece:

Ceca

Foto: Ataimages

 

"Nema veze da li smo u kontaktu, sva deca su dobra deca"

- I sva njegova deca su obrazovana fakultetski, sva njegova deca su zbrinuta Bogu hvala, sva deca su dobra deca. Nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne, to su dobra deca, to su dobri ljudi...Kao što se vidi iz priloženog. Njegova sva deca imaju sređene i normalne živote, većina živi u inostranstvu. Moja su najeksponiranija, što je negde prirodno, jer sam i ja eksponirana kao majka...

- Željko je bio pravi prijatelj. Kad ga imaš za prijatelja. Naučio me je tome da nikada materijalno ne može da ima veću vrednost od lojalnog prijatelja. Stalno mi je to govorio i rekao je: "Zapamti, Cecko, kroz život ćeš shvatiti da ništa materijalno nema veličinu, težinu, vrednost... od onoga kada ti je teško i ako na jednoj šaci izbrojiš bar dva lojalna prijatelja... pet ne možeš da imaš, to je retko, ali dva lojalna prijatelja u muci su najveće bogatstvo - zaključila je Ceca.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading