Aleksandra i Filip
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Filipu Živojinoviću naglo se slošilo nakon koncerta njegove supruge Aleksandre Prijović u novosadskom "Spensu" u nedelju uveče, saznaju domaći mediji. 

Prema rečima izvora sa mesta zbivanja, Aleksandra je bila završila koncert, publika je počela da izlazi, a Filip i ona su krenuli ka automobilu kada je Živojinoviću pozlilo:

- Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo - kazao je izvor.

Alo! redakcija pokušala je da stupi u kontakt sa Aleksandrom i Filipom, međutim, oni se nisu oglašavali do puštanja ovog teksta.

Kako smo nezvanično saznali, Filipu se zdravstveno stanje ubrzo stabilizovalo, a navodno sve je posledica napornog rada na organizaciji velikog broja koncerata, posebno poslednjih u Novom Sadu.

Informer

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading