BORIĆU SE SA BIVŠIM DO ZADNJE KAPI KRVI! Brutalna ispovest Slavice Ćukteraš u jeku borbe za starateljstvo, priznala sve javno!
Foto: Printscreen/Printscreen/BlicTV

Slavica Ćukteraš već mesecima je na sudu sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Vladom Avramovim, zbog starateljstva nad ćerkom Viktorijom.

Iako prolazi kroz težak period, odlučila je da po prvi put progovori, u emisiji „Blic dan", o borbi, strahovima, ali i o optužbama da je nepodobna majka.

- Konačno imam snage da prebrodim sve što je iza, ali i ispred mene. Prošle godine nisam bila dobro jer ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim da to može da mi se dogodi. To je bol i emotivni udarac koji dobijete, a morate da se trudite da dete ne primeti da ste loše. Bez napada, zle krvi i bez toga da se druga strana naljuti, mogu da kažem da sam sa bivšim suprugom na sudu zbog starateljstva nad zajedničkom ćerkom - navela je pevačica, koja je pomoć da prebrodi tešku životnu situaciju potražila od stručnih lica.

Slavica i Milan

Printscreen/AmiGShow

 

- Idem psihijatru, neuropsihijatru, psihologu, išla sam i na razne radionice. Više sam volela da se obratim stručnim osobama i da pročitam puno knjiga jer me je to spaslo - rekla je Slavica, koja ne krije da joj se na pomisao da ne bude pored ćerke ledi krv u žilama.

- Slagala bih kada bih rekla da mi u nekom momentu nije prošla pomisao da moje dete neće biti pored mene. Kroz suze se borim s tim. I dalje neću ništa reći ružno o Vladi zato što je to otac mog deteta. Viktorijin otac. Nažalost, prljav veš iznosimo na sudu. Kako to izgleda, to znaju te sudije i naši punomoćnici, ali javno nikad ništa. Iz našeg odnosa izrodilo se jedno divno biće. Svako ima pravo da traži starateljstvo, da navodi ovo ili ono. Ta druga strana ima pravo svašta da traži, ali naravno da me je u prvom segmentu pogađalo kada me nazove nepodobnom majkom. Neki su mi rekli da sam luda što to radim, ali ja verujem u institucije. Idem pošteno, odazivam socijalnim službama kada treba, kao i svaki drugi građanin i ne želim da se osećam privilegovanom jer to je velika bol koja je ista za sve žene - navela je pevačica, uz isticanje da će se do poslednjeg daha boriti za starateljstvo nad ćerkicom.

Slavica i Milan

Printscreen/AmiGShow

 

- Smatram da je normalno da dete bude uz majku. Nije normalno da dete odvede iz zemlje i da bude van zemlje u kojoj se ta majka ne pita ništa. Plaši me pomisao da Viktorija ne bude pored mene. Osetim samo bol i tugu, ali opet nekako znam da bih se borila za starateljstvo nad njom do zadnje kapi krvi. Odavno više nemam emocije, tu je sad borba za dete. Dolazimo do jedne stvari za koju sam znala da nikad u životu nisam želela da doživim. To je kada ti je nebitno sve od te suprotne strane. Ljubav je umrla još u braku - zaključila je Slavica u emisiji „Blic dan". Prijavila ga za psihičko zlostavljanje

Protekle godine pevačica je bivšeg supruga prijavila policiji jer joj je navodno slao preteće poruke.

Slavica Ćukteraš

Foto: ATA Images

 

Kako je tada navela, od Avramova je dugo doživljavala psihičko nasilje, ali sve do tada to nije prijavljivala zbog prirode javnog posla kojim se bavi. 

Tužilac je tada to okarakterisao kao krivično delo nasilje u porodici, a Vladi je određena mera zabrane prilaska od 48 sati bez zadržavanja. Dete oseća sve što prolazim

Iako se trudi da sakrije od ćerke tugu i strah, priznaje da njena naslednica oseća da nešto nije kako treba.

- Da sam se pitala, krila bih od nje sve, ali pedagog mi je dao savet da to ne radim. Rekla mi je: „Slavice, ništa bolje ne možeš uraditi za svoj odnos sa detetom nego da budeš iskrena sa njom. Samo prilagodi reči njenom uzrastu i videćeš reakciju”. I kad sam ja postala iskrena i počela da pričam o svemu tome, nas dve smo se još više emotivno spojile. Deca vide i znaju, i to sam naučila prošle godine - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading