Haris, Melina i Đina
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Melina i Haris Džinović razveli su se nakon dve decenije zajedničkog života.

Modna kreatorka se nije oglašavala ovim povodom, dok je pevač u više navarata govorio o detaljima iz njihovog braka.

Nedano je otkrio da njihov zajednički sin Kan nije u dobrim odnosima sa Melinom, dok je ćerka Đina ostala privržena majci.

Ipak, Đinin najnoviji postupak postavio je novo pitanje. Naslednica je Melinu otpratila sa Instagrama i time otvorila pitanje da li su i dalje u dobrim odnosima.

Melina i Đina

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Đina je nedavno uhvaćena kako posećuje majku u elitnom beogradskom naselju, pa je ovaj njen postupak začudio mnoge. 

Podsetimo, Melina je nedavno u pala u vilu na Senjaku, a Haris je tada otkrio kako su deca reagovala na tu situaciju. 

- Melina nije pokušala da me kontaktira. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo da pokupi šta je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htela. Deca (Kan i Đina) su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun - rekao je on u emisiji "Premijera-vikend specijal".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading