Aoki Rasel
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ćerka slavne manekenke Kimore Li Simons je u vezi sa 42 godine starijim biznismenom.

Mlada Aoki Rasel ima samo 21 godinu, a uplovila je u odnos sa 65-godišnjim ugostiteljem, Vitoriom Asafom. Njihova veza privukla je veliku pažnju javnosti, a negativni komentari na internetu ne prestaju da se nižu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BCBGMAXAZRIA (@bcbgmaxazria)

Za njihovu vezu se saznalo kada su ih paparaci uslikali na plaži dok su strastveno razmenjivali nežnosti, a javnost od tada komentariše da "iako ljubav ne zna za godine, ovo je jednostavno pogrešno".

"Ovo je uznemirujuće", "odvratni su", "svi znamo zašto je s njim, pare, pare, pare", "kakva majka, takva ćerka", "istorija će uvek naći način da se ponovi", "čist primer gruminga", "onstarac da tako troši njenu lepotu, odvratno", "zašto pobogu, zašto", "pa isto je uradila i Kimora, šta se sad i mi čudimo"... samo je neki od komentara.

Njena majka je takođe veoma mlada uplovila u odnos sa njenim ocem Raselom Simonsom. Dok je ona imala 17, njn partner je imao 35 godina.

Aoki je inače diplomkinja na Harvardu i veoma je uspešna manekenka, dok je njen skoro četiri i po decenije strariji partner ranije bio oženjen Šarlot Bonstrom, sa kojom ima dvoje dece. Nakon razvoda, zabavljao se sa jednom takođe mlađom manekenkom.

Očekivale su se i reakcije roditelja Aoki nakon što su se na mrežama pojavile fotografije njihove ćerke. Dok je otac poručio da za ćerku ima samo "bezuslovnu ljubav", čini se da Kimora nije toliko oduševljena novom vezom njene mezimice.

Ona je podelila video na kojem majka panda besno hvata svoje mladunče i trči nazad. Uz stori je napisala: "Na kraju sam živaca".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading