Sandra
Foto: Printscreen/Sandra Afrika, printscreen Instagram

Sandra Afrika svojevremeno se hvalila skupocenim automobilima, vilom u Monte Karlu, kao i luksuznom jahtom u njenom vlasništvu, a sada je priznala da još uvek živi kao podstanar.

Kako je navela, folkerka plaća stan 1.000 evra mesečno i ne voli da priča o ciframa.

Sandra Afrika

Printscreen

 

- Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina je da iznajmljujem stan i dalje. Živim kao podstanar i plaćam stan oko hiljadu eura. U nekom narednom periodu ću kupiti stan jer me svi kritikuju zbog togaProsto vodim neki život koji košta, ulaganje u spotove i pesme nije uopšte jeftino. Album izlazi za mesec dana najviše - rekla je ona i otkrila da li je ponovo zaljubljena, kao i da li bivšim momcima daje drugu šansu.

Sandra Afrika u vrelom izdanju

Printscreen

 

- Nisam zaljubljena, generalno ne dajem drugu šansu, ali se dešavalo. Sa svojim bivšima sam stvarno okej, eto vidite primer na Mikiši. Ja radim, on uživa. Mi smo samo nastavili saradnju zato što smo odličan tandem i ne treba to da uništimo - kazala je ona u emisiji "Premijera vikend specijal".

Podsetimo, Sandra Afrika je bila pod istragom pre nekoliko godina, kada je poreska uprava proveravala ljude sa estrade zbog utaje poreza.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milesa

07.04.2024 17:46

Drugu šansu ne daje, ali dve hiljade drugu... to svakako DA! I nikad ne odustaje