Zorica
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevačica Zorica Erić odnela je pobedu u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a uprkos uspehu na poslovnom planu, njen privatni život krije veliku tugu.

Kao srednjoškolka pevačica je čuvala ostavljenu devojčicu kojoj je pružila krov nad glavom i tako postala njena hraniteljska porodica.

Zorica Erić

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, bebu je nakon toga usvojila druga porodica, a Zorica je više nikada nije videla i sa tim ni danas ne može da se pomiri.

- Volela bih samo da znam da je ona dobro. Ne moram čak ni da je vidim, ni da znam gde je. Samo bih volela da mi nekad neko samo javi da je ona dobro. To je jedna izuzetno teška i emotivna priča. Ništa nije trebalo da bude tako kako jeste. Pretpostavljam i da se ona ne zove onako kako smo je mi zvali. Zaista bih volela samo neko da mi javi samo da je ona dobro, ali da to bude sto posto pouzdana informacija - tužno je rekla tada Zorica.

Devojčica je po rođenju dobila ime Aleksandra, a Zoričina porodica je to prihvatila i nastavila tako da je zove.

NAPUŠTENOJ BEBI PRUŽILA DOM, A ONDA SU JOJ JE ODUZELI Naša pevačica javno moli za pomoć: Samo jedno želim da znam!

Printscreen

 

Ona je imala dva i po meseca kad sam je prvi put odvela kući. Ne znam šta da kažem zaista. To je bio jedan divan gest, ali ostavio je traga u našoj kompletnoj porodici. Prihvatiti dete kao ravnopravnog člana i onda odjednom se preseku sve veze. Kod nas u zemlji je kvantna fizika usvojiti dete. Mi nismo ispunjavali uslove. Moji roditelji nisu imali rešeno stambeno pitanje, tako da smo mogli samo u snovima da je usvojimo - rekla je pevačica i dodala:

- Stupili smo mi u kontakt sa usvojiteljima i verovali da će ovo biti razlog da se makar jednom godišnje vidimo i čujemo sa njima. Ja ih ne krivim, možda ne žele da ona zna, možda su uplašeni, ko zna. Ali ja verujem da će sve doći na svoje i da će jednog dana, nekim čudnim putevima ona pronaći put do nas - rekla je ona za "Grand Online".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading