OVO JE ISTINA O PROŠLOSTI KATARINE ŽIVKOVIĆ! Učitelji i nastavnici sve otkrili: Sećam se kada je došla prvi dan
Foto: Alo/Printscreen

Katarina Živković rodom je iz Leskovca, gde je provela celo detinjstvo i školske dane. U školi koju je pohađala učiteljica i nastavnik muzičkog otkrili su detalje o njenom detinjstvu.

Osnovnu i srednju školu pevačica je završila u Leskovicu, a kasnije je otišla u Beograd. Iako je mama imala želju da njena ćerka završi fakultet ili barem višu školu, Kaća je imala želju da se bavi pevanjem.

katarina

Printscreen

 

Katarinina učiteljica od prvog do četvrtog razreda bila je raspoložena da priča o tome kakva je Kaća bila kao mala, a odmah na početku je rekla:

- To je naša zvezda.

Tek posle ovih izgovorenih reči o Kaći se i predstavila:

- Ja sam njena učiteljica. Učila sam je od prvog do četvrtog razreda i već u prvom razredu sam prepoznala taj njen talent prema muzici i to još dok smo ono pevušili u prvom razredu pesmice, pa ide posle treći, četvrti teorija.

Nastavnik muzičkog, Vlasta Popović, se seća Katarine kada je došla u peti razred na nastavu muzičke kulture.

OVO JE ISTINA O PROŠLOSTI KATARINE ŽIVKOVIĆ! Učitelji i nastavnici sve otkrili: Sećam se kada je došla prvi dan

Printscreen

 

- Ovo je bila nova škola, Katarina je tu krenula već od prvog razreda, a kod mene je došla u petom razredu na nastavu muzičke kulture i već na prvim časovima se osetilo i primetila ta njena muzička nadarenost - ističe nastanik.

Na pitanje da li može da se seti tog trenutka kada je shvatio da je ona talentovanija od ostale dece nastavnik kaže:

- Da. Odmah se primetilo. Tu i tamo još po neko, ali ona je ubedljiva bila, sa najboljim sluhom. Uvek je bila spremna da ponovi ono što treba da otpeva ili ako ja nešto odsviram da ponovi melodiju, apsolutno. Da ne kažem da je to kao bio apsolutni sluh.

(Blic)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading