Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikolina Pišek nakon smrti supruga odlučila je da više ne živi u njihovom porodičnom domu u Beogradu, već da se preseli u "pametnu" vilu u Zagrbu, koju je prvenstveno želela da proda, a potom odustala od te ideje i rešila da je renovira i uredi po svom ukusu.

Kako redovno obaveštava pratioce o radu na luksuznoj kući, Nikolina je otkrila da je i završna faza gotova, te da će se uskoro useliti u novi dom.

Nekretnina ima ukupno čak 1.600 kvadrata, a pored ogromnih prostorija, krasi je i veliko dvorište.

Voditeljka je sve sama osmislila, za razliku od stana u Beogradu, koji joj se nikad nije sviđao i koji je bio uređen u “muškom” stilu, kako je isticala, onako kako je to Vidoje želeo.

Vila u Zagrebu je izgrađena da funkcioniše po principu prave “pametne” kuće. U praksi, to znači da će ova kuća sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno “razmišljati” umesto vlasnika. Upravo iz tog razloga cela izgradnja i uređenje se produžilo.

Nikolina na Instagramu deli svaki napredak u sređivanju, te je u jednoj od poslednjih objava podelila nameštaj koji je kupila. Voditeljka je za dnevni boravak odabrala pink fotelju, a u istoj boji je kupila i wc šolju, što je mnoge iznenadilo.

- Jedva čekam da se uselim i to bi trebalo da se dogodi za mesec dana. Po mojem iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore. Terase se još rade jer je bilo kiše, detektovali smo začepljenu cev pa je trebalo da kopamo već gotovu fasadu. Električari nisu još završili postavljanje rasvete pa ne možemo rešiti razvodne kutije, procureo je sifon u stropu, vrata samo što nisu stigla, a kuhinja se postavlja - poručila je Nikolina nedavno, koja je tom prilikom snimila veći deo kuće. Kako smo mogli da primetimo, dnevni boravak će biti “okupan” sunčevim svetlostima, kako ima veliki broj prozora. Ogromna stakla takođe daju iluziju da je prostor još veći nego što jeste.

- Ako ne plačem od očaja onda se smejem. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, sa puno turbulencija i skretanja, uglavnom smo “van puta”, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini - zaključila je Pišek.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading