Ana
Foto: Alo/Foto: Alo!

Vest da je Ana Sević zamena Sanji Kužet u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, odjeknula je kao bomba.

Pevačica je sada otkrila kako su njeni bliski prijatelji, ali i članovi porodice, reagovali na ovo.

- Mnogo njih mi je pisalo i zaista mnogo mi znači ta podrška jer sam četiri godine bila odsutna. Uvek znači da čuješ tako lepe reči kojih sam dobila mnogo. Od Nikoline Kovač sam dobila najlepšu poruku, ali zaista i sve ostale kolege koje su pisale. Emotivno mi je to palo jer je bilo mnogo lepih reči, komplimenata, podrške i nekih stvari koje ne očekuješ. Milan Mitrović mi je samo napisao “Sevka, znam da ćeš razvaliti jer niko to ne može da radi kao ti. Puno mi je srce zbog tebe, jer znam koliko zaslužuješ sve to i koliko će da bude savršeno - istakla je Ana na samom početku, a onda priznala i da joj je bivši muž, Darko Lazić, čestitao, kao i porodica njegova sadašnje supruge.

Ana Sević

Foto: Alo/ilustracija

 

- Kaća mi je čestitala i cela njena porodica, mnogo lepe poruke sam dobila od njih i to mi takođe mnogo znači. Darko mi je čestitao i rekao mi je: “bravo, top, to je za tebe, ti si to“. Predivnu energiju su mi svi doneli i posebno sam zahvalna - istakla je ona, a onda i otkrila da li je očekivala poruku od bivšeg supruga.

- Ne očekujem ni od koga ništa, pa nisam o tome razmišljala, ali uvek je lepo kada dobiješ pozitivnu i lepu poruku podrške - iskrena je bila Ana za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading