Barbara Bobak
Foto: Alo/Alo

Barbara Bobak bila je sinoć specijalni gost na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu.

Pevačica je u razgovoru sa medijima otkrila kako je proteklo upoznavanje sa koleginicom, budući da se pre ovog susreta nisu videle, a onda priznala šta je Priji donela kao poklon.

Prvi put nastupam pred ovolikim auditorijumom. Imala sam tremu, samo mi je bilo u glavi da sve dobro prođe, ali ovde je organizacija super, divno su me dočekali i na tonskoj probi. I dalje se tresem - rekla je Barbara, pa se osvrnula na upoznavanje sa Prijom.

Aleksandra je divna, insistirala je da se vidimo i upoznamo pre koncerta. Došla je na tonsku probu, to je stvarno divno od nje. Rekla mi je "Bezveze mi je da se upoznajemo na bini, hajde da se vidimo". To mi je baš prijalo, lepo smo se ispričale, opustila me je... Čak smo i jednu rakiju popile - rekla je novosadska pevačica kroz smeh, pa otkrila kako je "nagovorila" Aleksandru da popiju rakiju.

Aleksandra Prijović

Alo

 

- Ona je sama tražila, ja sam samo ispratila jer sam ja takav domaćin. Nema smisla da ja ne popijem. Posle je i mama Borka sa nama nazdravila - ispričala je ona.

Barbara je Priji priredila i iznenađenje na bini, a sada se dotakla i istog.

- Slanina je domaća, moj tata je pravio, sa belim lukom. Slovački kulen. Sve je provereno, vakumirano, mi to svi isto jedemo, nema šta da brine. Tu je bilo i burence piva, znam da voli. Pored je bilo i cveće, naravno. To je bila mala, vojvođanska dobrodošlica - objasnila je pevačica, a potom priznala da nije očekivala ovakvu reakciju publike.

- Očekivala sam reakciju publike, ali ovoliku ne. Čula sam ih i kroz slušalice, srce mi je preskočilo. Stvarno obožavam ovaj grad. Ja živim u najjačem gradu na svetu, živeo Novi Sad! - rekla je Barbara za Telegraf.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading