NE PRIČAMO, NIJE BAŠ KAO DA SMO... Naš pevač javno o stanju u braku nakon što ga je žena ostavila zbog alkohola, pa oprostila sve
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Peđa Jovanović otkrio je za medije da sa svojom suprugom, nakon pomirenja, ne priča o prošlosti i da zajedno gledaju ka budućnosti i lepim stvarima.

On je istakao da su se trudili da i deca ne osete taj prekid između njih, a potom priznao da su nastavili tamo gde su stali, iako to nije baš kao da su krenuli iz početka, ali da daju sve od sebe da na tom odnosu svakodnevno rade.

Ne pričamo o tome. Prošlost ostavljamo prošlosti. Sadašnjost je svetla, a još svetlija je budućnost. Nije baš kao da smo krenuli iz početka. U principu, nastavilo se tamo gde se stalo i trudimo se. Lepo nam je iskreno, moram priznati - rekao je pevač koji je otkrio kako je njihovo troje dece reagovalo na pomirenje roditelja.

Peđa Jovanović

Promo

 

Presrećni su zbog toga. Mi smo se trudili da deca ne osete taj prekid. U super smo odnosima bili pa se to nije mnogo na njih odrazilo u periodu kada nismo bili zajedno. Oni su mi ogromna podrška. Ne bave se muzikom, nisam hteo u tom pravcu da ih usmeravam, ali im se jako sviđa to što ja radim i daju mi maksimalnju podršku - rekaoo je Peđa za "Grand".

Podsetimo, Predrag i Ana imaju troje dece, a ona je nedavno otkrila i šta joj je pevač priredio nakon samo 12 dana veze. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading