danka ilić
Foto: Alo/Dejan Briza

Bokser Veljko Ražnatović, kao i čitava javnost u Srbiji, ali i regionu, veoma je potresen zbog smrti male Danke Ilić (2).

Cecin naslednik se oglasio putem društvene mreže Instagram gde je podelio objavu u kojoj se apeluje na čitavu javnost da se deca čuvaju, paze, vole, jer bez dece nema budućnosti.

Veljko Ražnatović

Foto: Instagram

 

Do kada će više Srbija da ide po groljima i sahranjuje decu... Do kada više da praštamo monstrumima koji zavijaju u crninu mlade majke... Do kada će novine biti pune vesti o otetoj, bolesnoj ili ubijenoj deci koja su od početka, zbog nebrige ovog društva i sistema, osuđena na smrt... Srbija svako malo sahranjuje svoju mladost, a svi nemo stoje pored, pričaju o tome, objave neki status ili sliku i posle pet dana zaborave da se išta desilo. Ljudi, uzmite se u pamet, ne postoji ništa važnije od dece! Ako deca ove zemlje ne budu sigurna i zdrava, budućnost za naš narod ne postoji. Ništa od problema koje kao narod imamo ne sme biti važnije od dece, ma ni od jednog jedinog deteta. Boga molim da podari rajsko naselje svoj nastradaloj deci, i još ga molim da nam više takve stvari nikada ne prašta. Nismo zaslužili... - složio se Veljko sa tekstom koji je podelio na pomenutoj mreži.

Kako su se Veljko i Anastasija oprostili od male Danke, pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading