Jelena i Ivana
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Devojčica Danka Ilić (2) za kojom se tragalo deset dana pronađena je mrtva. 

Poznati koji su danima apelovali na javnost tokom desetodnevne potrage nestale devojčice, sada se opraštaju od male Danke potresnim porukama. 

Nakon što se tokom jučerašnjeg dana oprostila od Danke, voditeljka "Red TV-a" i bivša zadrugarka, Jelena Pešić, na Instagram profilu objavila je potresnu poruku.

- Izvini Danka, što si na svet došla kada smo svi već duboko zaglibili u propast svih vrednosti, pravde i ljudskosti. Možda najveće izvinjenje dugujemo tvojoj majci, Ivani, kojoj nismo dozvolili ni tugu, ni strah, jer smo je konstantno držali u raljama prepravedne javnosti pune kritičara koji su smišljali scenarije i u svakom je ona bila kriva. 

Foto: Youtube/Printscreen/red tv

 

- Njoj ostaje praznina, tuga, neizbežni osećaj krivice koji će je pratiti dok je živa i pitanje: Šta bi bilo da je sve bilo drugačije? - stoji u objavi Jelene Pešič na Instagram profilu. 

Podsetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading