Husni
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznati muzičar sa Kosova, inače albanskog porekla, Husni Kvestaj, poznatiji kao DJ Style Q, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Sa njim u kolima bila je i manekenka Ana Krajevska, koja je stradala na licu mesta. 

Nesreća se dogodila na putu Torino - Aosta, kada se ferari kojim su se vozili zakucao u zaštitnu ogradu.

Nažalost, brza reakcija policije, Hitne pomoći i vatrogasaca nije bila dovoljna da se spasu njihovi životi, jer je automobil bio "zgužvan" od siline udara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D J S T Y L E Q (@djstyleq)

 

Nesreća se dogodila 1. aprila, a ova tužna vest brzo se proširila, šokirajući javnost i njihove brojne obožavaoce širom sveta.

Inače, Kvestaj je iza sebe ostavio bivšu suprugu sa kojom je imao dvoje dece, a koja živi na Kosovu. Ana Krajevska, mlada manekenka, bila je poznata po svojoj lepoti i talentu. Njena tragična smrt ostavila je prazninu u svetu modelinga.

 

 

Na njihovim zvaničnim Instagram profilima osvanule su potresne poruke prijatelja i porodice, kao i fanova, koji su se razoreni bolom oprostili od mlagog para, izražavajuči neizmernu tugu zbog stravičnog gubitka.

- "Tako mladi, da li je realno da se ovo dešava", "Počivajte u miru, anđeli naši, volimo vas zauvek", "Ovo nije stvarno, ne dešava se, ne želim da poverujem...", "Bog uzima najbolje", "Kakve stravične vesti, naježio sam se, ne verujem da se ovo desilo, kakva tuga" - samo su neki od komentara ispod njihovih fotografija.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading