Maca
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Dragan Marinković, svima poznat kao Maca, jedan je od najpoznatijih domaćih komičara, ali njegov privatni život nije ni malo bezbrižan i lak.

Voditelj  glumac jednom prilikom je ispričao kako je život proveo u velikoj bedi i siromaštvu, ali se dotakao i brata po ocu, kog dugo nije ni poznavao.

MACA JE UPOZNAO ROĐENOG BRATA NA OČEVOJ SAMRTI Voditelj se prisetio najemotivnijeg trenutka: On je imao 30, a ja 12 godina

Foto: Alo.rs

 

Maca je svog brata prvi put video u bolnici, kada se njihov otac razboleo.

- Imao sam 12 godina, a moj brat Saša 30 kada smo se prvi put sreli u bolničkoj sobi u kojoj je naš padre ležao. Neverovatno, ali Saša i ja smo došli u posetu u identičnoj košulji. Da sam tako nešto video na filmu, rekao bih: "Ma daj, nema šanse..." Ali život zaista piše romane. Sale je divan, porodičan čovek i ponosni smo jedan na drugog. Naš otac je imao samo dvoje dece, a ženio se čak devet puta! S druge strane, ja sam se jednom oženio, a voleo bih da imam čitav fudbalski tim dečurlije - prisetio se Maca.

Maca sa ženom

Foto: ATA Images

 

Njegov otac Budimir nije stigao da upozna Macinu decu.

- Preminuo je kada sam ja imao 13 godina i teško sam sve to podneo. Tog dana kada je umro, mama je došla s posla i rekla mi: "Moram nešto da ti kažem." Odmah sam znao šta se desilo. Žao mi je što nije još poživeo, voleo bih da mogu ponovo da popričam sa njim i čujem neke njegove životne stavove. Svaki trenutak sa njim bio je poseban, padre je bio veliki šmeker - rekao je Marinković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading