Anica Lazić
Foto: Privatna arhiva/Privatna arhiva

Slavni glumac Lazar Ristovski i njegova devojka, koleginica Anica Lazić proveli su desetak nezaboravnih dana na Maldivima.

Kako je za Alo! istakla Anica, na odmor su otišli na Lazarev predlog, a osim uživanja u prelepim plažama i nezaboravnim izlascima sunca, kući su se vratili bogatija za brojna nova iskustva. Između ostalog, shvatili su kolika je prednost kad su partneri usklađeni.

- Posle sedam meseci snimanja serije „Krunska 11“, koje je i dalje u toku, na Lazarov predlog uputili smo se na kraći odmor. Izbor je pao na Maldive. U organizaciji naše divne prijateljice Sanje Papić, odabrali smo ostrvo Sun Siyam Iru Fushi - navela je Anica, i dodala:

- Lazar i ja smo sličnog temperamenta i volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali.

Anica Lazić

Privatna arhiva

 

Prema njenim rečima, Maldivi su jedno od onih mesta na zemlji koja vas opčine:

- Obore vas s nogu svojom lepotom, bojama, prijatnom klimom i fantastičnim ljudima. Na Maldivima je sve pitomo i bezopasno. To je mesto najlepših zalazaka sunca. Za izlaske ne znamo, jer smo ih prespavali.

Opčinilo ju je i što su svuda išli bosi.

- Bez obuće smo hodali po najfinijem puderastom pesku bele boje.

Ipak, tokom boravka na tom prelepom ostrvu nisu se samo pasivno odmarali već su stekli i neka nova iskustva:

Anica Lazić

Privatna arhiva

 

- Od Maldivljana može puno da se nauči o prirodi i njenom očuvanju, o odnosu prema životinjama koje tamo žive, o ugostiteljstvu i srdačnosti sa kojom se odnose prema svakom gostu. Maldivljani žive u sadašnjem trenutku, bez stresa i žurbe. Tamo je odmor zagarantovan. Putovanje na Maldive je avantura sa koje se vraćamo odmorniji za nove poslovne izazove, a što je najvažnije, bogatiji za nova prijateljstva koja smo sklopili na tom magičnom ostrvu - rekla je za Alo! Anica. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading