Vesna Đogani
Foto: Alo/Printscreen

Trošna kuća ispod mosta u kojoj je odrasla Vesna Đogani, srušena je.

Na tom mestu u Oblakovskij ulici sada se gradi zgrada, a njena majka dobiće jedan od stanova. 

- Ima mnogo kuća koje su se u gradu srušile, a vlasnici su dobili stanove. To je slučaj i s Vesninom mamom. U dvorištu gde je ona živela bilo je četiri-pet kućica. Moja tašta je imala određenu kvadraturu, otprilike 25 kvadrata, a dobila je oko 50 kvadrata iliti jedan stan - potvrdio je Đole Đogani.

Vesna

Printscreen

 

- S obzirom na to da je ona starija žena, ja sam razgovarao sa investitorima nekoliko puta, jer ko će da joj pomogne ako ne Vesna i ja. Ta zgrada je još uvek u sivoj fazi. Vesninoj mami su obezbedili privremeni smeštaj. Nije bilo problema da bude kod nas, ali ona je želela da ima svoj mir. Trebalo bi da sve bude gotovo ovog leta i da se žena lepo useli u svoj dom. To je jedan normalan, fin, nov stančić za ženu od 70 godina da uživa i živi normalno. Ta kuća u kojoj je živela nije imala potrebne uslove, grejanje je bilo najveći problem.Vesna i ja smo joj obezbedili ugalj, ali sad će biti daleko bolje - objasnio je Đogani za "Kurir".

Podsetimo, Vesna je 2020. godina snimila video kod kućerka u kom je odrasla.

Vesna je ispričala da je zaista kao mala sa majkom živela ispod mosta i da je bila siromašna, snimivši i vlog sa mesta gde je odrasla. Dok je govorila o detinjstvu provedenom u toj kući, pevačica je jecala na sav glas.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading