Haris i Melina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Dara Bubamara sinoć je bila gost u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je prokomentarisala skandal oko Meline i Harisa Džinovića. 

Pevačica je kolegu žestoko potkačila zbog iznošenja intimnih detalja iz braka sa modnom kreatorkom. 

- Možeš da imaš nekog normalnog muža... Sada sam imala period gde sam imala turneju u Americi, pa sam stala za odmor, tako da može. E sad, druge stvari su tu što se tiče muža u pitanju, na primer da li je psihički jak da li može da podnese taj tvoj posao i tako dalje...To je stvarno bio moj bivši muž, svaka mu čast, njega je bilo briga šta ko priča, šta ko kaže, mi smo imali druge probleme, manjak energije, ugasilo se nešto, ali mi jako dobro funkcionišemo - rekla je Dara, a onda se osvrnula na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića:

Dara Bubamara

Printscreen

 

Što se tiče Harisa, šta treba da slušamo ko je koga prevario?! Mislim da treba biti dostojanstven. Ne zameram nikome, jer smo svi drugačiji. Meni ako je teško, ja ću se kod kuće isplakati, ali meni moje dostojanstvo ne da da pričam o tome. Samo nek smo živi i zdravi... Ja sam sebi zaradila stanove i stanove, ali mi je najlepše bilo kada sam živela sa mamom, tatom i bratom u 33 kvadrata - rekla je Dara Bubamara.

Inače, Haris i Melina stavili su tačku na svoj brak, a pre nekoliko dana i zvanično su razvedeni. 

Podsetimo, Džinović je pre dve noći pozvao policiju jer je Melina, kako on tvrdi, upala u vilu bez najave i verbalno ga napala. 

BONUS VIDEO: 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading