Goca Božinovska
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Goca Božinovska ne krije da joj je najveća ljubav Zoran Šijan, sa kojim ima dvoje dece, ali pevačica je pre njega već bila u braku.

Međutim pre ovog braka, pevačica je imala još jedan brak, iz kojeg ima ćerku, koja se bavi muzikom.

Prvi suprug Božinovske, bio je kompozitor i šansonjer, Rade Vučković, a pošto su se i Goca i on bavili muzikom, njihova ćerka Jelena Vučković, nasledila je talenat od njih i počela da se bavi pevanjem.

Goca i Jelena

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Mediji su tada prenosili, da su se popularna pevačica i njen tadašnji suprug upoznali na jednom od nastupa u kafani na Ibarskoj magistrali, nakon čega je njihova ljubav započeta.

Nakon što su dobili ćerku, njihov brak je trajao tri godine, te su se rastali, ali i ostali u dobrim odnosima. Njihova ćerka, Jelena, sa svojim pratiocima, često na društvenim mrežama podeli fotografiju u društvu svog oca.

Jelena se ne pojavljuje često u medijima, a publici je ostala poznata po svom učešću u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

 

 

Pevačica je bila jedna od retkih, kako su prenosili mediji, koja je čak tri godine ranije raskinula ugovor sa “Grandom“, uz dozvolu Saše Popovića, te nije bila u obavezi da deo svoje zarade daje produkciji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading