Dragana Mirković
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Potraga za malom Dankom Ilić (2) traje već osam dana, a pre dva dana na mrežama se pojavio snimak iz Beča na kojem je devojčica koja liči na Danku. 

Dragana Mirković, koja inače živi u Beču, aktivno se oglašavala u vezi nestanka male Danke, a nakon snimka dodatno se aktivirala. 

Zbog Dragane je u potrazi za Dankom angažovan i privatni detektiv, a pevačica se nada da će nestala devojčica biti pronađena živa i zdrava. 

- Neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv. U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem... Uzeo je privatnog detektiva da proba, da vidi gde, šta i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina - rekla je Dragana. 

Danka Ilić

Foto: Facebook/ Printskrin

 

- Stvarno se trudimo svi, maksimalno. Ja se iskreno nadam da će dete biti pronađeno, to je apsolutni prioritet, samo molim Boga da sve bude kako treba. Vama, isto, kao novinarima, hvala što dajete značaja tome da se to što pre završi. Iskreno se nadam da će Austrija biti njena poslednja stanica, pre nego što je vratimo kući - zaključila je Dragana za "Telegraf.rs". 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Niko bitan

02.04.2024 17:34

Svaka cast,i to Jos sada,Kada ima i svojih problema...👏