Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Haris Džinović pre nekoliko dana je i zvanično razveden, a sada je otvorio dušu o krahu braka sa Melinom Galić. 

Pevač je otkrio kada je sve počelo da se urušava u njihovom domu, a onda je priznao i kako su njihova deca, Kan i Đina, podneli razvod roditelja. 

- Pa dobro, nije ni njima lako da gledaju to i proživljavaju. Nekako su se saživeli sa tim, ipak oni imaju neke svoje mladalačke živote, pa izlete u grad pa ovaj sa devojkom, ona sa momkom. Shvatili su i prihvatili to da je tako i šta živimo sad, evo ovde nas troje - rekao je pevač koji priznaje da ne govori mnogo o trenutnoj situaciji sa naslednicima. 

- Ne pričamo mnogo, ali ponekad popričamo. Ne bih uopšte čačkao po tome, gotovo je, mene više ništa ne zanima, ni razlozi, ni bilo šta. Znam da razloga nije bilo nikakvog da se brak rasturi. Nisam imao planove, druge kombinacije, nisam imao ništa u budućnosti po pitanju razbijanja braka.

Haris, Melina i Đina

Foto: Alo/ilustracija

 

Džinović je otkrio i da li su deca u kontaktu sa Melinom. 

- Deca i jesu provodnici informacija, ili saznanja, ili nečeg trećeg, ali kako bih vam rekao, mene više to ne zanima. Gotovo kraj i nema više. Da li su deca ljuta ili ne, šta znam, ne bih da čačkam po njima. Njima je žao sigurno što porodica nije ostala na okupu. I oni će u dogledno vreme da odu svojim putem - priznao je Haris, koji je definitivno stavio tačku na brak sa Melinom. 

- Situacija sa njom je mrtva. Kao da ne postoji. Kako da verujem izdajniku ponovo? To nema smisla - kaže Džinović, ali ne krije da je plakao. 

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

- Pa jeste, ja sam veliki emotivac, pa nekad me ispuca ta situacija. Logično je da čovek plače, da žali i da na taj način kroz suze ispoljava svoju bol. To ništa nije novo, a ne daj bože da je sramota. Ne vraćam film. Uopšte me zanima kako nam je lepo bilo nekad. Istrenirao sam glavu da neću da je vidim i da je nema. I ovde u kući ja samo vidim sebe i dvoje dece. Ne vidim je jer je toliko ljutnje u meni, toliko je nepravde i boli nanela. Imali su sve i kućne pomoćnice, i dadilje, šofere, privatne profesore i tako dalje. Verovatno ima ona svoju priču. E sad, da li je ta priča u njenoj glavi istinita, da li je opravdana ili neopravdana, ali ja znam da sam bio potpuno okej, veran, čist i darežljiv. Ne znam šta se traži od mene. Nesebično sam davao u životu za ovih 20 godina, naročito njoj - priznao je on za "Blic". 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading