Verica Rakočević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Verica Rakočević ne krije da je na početku karijere imala ozbiljne finansijske probleme zbpg kojih je ostala bez tri stana.

Osim toga, zbog stresa je završila u Urgentnom, a kako je objasnila, dugo je kroz injekcije dobijala i terapiju za smirenje.

Verica Rakočević

Foto: Printscreen/instagram/verica.rakocevic

 

- Radim svoj posao isključivo iz ljubavi. Nikada tu nije bio cilj da se zaradi neki veliki novac, to se desilo sticajem okolnosti u prvim godinama moga rada. Zaradila sam ogroman novac sa kojim sam mogla da kupim ozbiljne nekretnine - kaže Verica Rakočević i objašnjava kako se s godinama odnosila prema poslu:

- Nisam se plašila da ulazim u velike rizike. Ali danas imam strah da li ću svojim radnicima imati da uplatim plate, prevoz, da svojim dobavljačima ne ostanem ni jedan dinar dužna. To je jedna vrsta napetosti i tenzije koja je dovela do toga da mi se šećer poremeti. To je na nervnoj bazi zbog stresa. Desilo mi se svojevremeno da mi se 30.maja, pred reviju otkaže sponzorstvo od 150.000 maraka. Posle dva dana mi se javlja firma da će ipak ići dalje, a onda mi se ipak tog istog dana javljaju da neće i ja završavam na Urgentnom. Vezuju mi ruke i noge i daju mi injekcije za smirenje - kaže Verica Rakočević u jednoj emisiji na Javnom servisu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading