Suzana Jovanović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Od kada je pre pet dana nestala dvogodišnja Danka Ilić cela Srbija digla se na noge. Od devojčice i dalje nema ni traga, ni glasa, a pojavila se navodna informacija da je viđena u Beču.

Zbog njenog nestanka i mnogi poznati su potreseni, pa se sada tim povodom oglasila i Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića.

Suzana Jovanović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kada smo Sale i ja čuli prvu vest o maloj Danki zaista sam mislila da će je pronaći, da je upala u neki kanal, da je tu negde. Sada je već koji dan, i zavladala je takva panika... Znamo ljude sa malom decom koji bukvalno ne smeju više dete da puste ispred svog praga - rekla je žena Saše Popovića i dodala:

- Meni je sve sada sumnjivo. Da je dete nestalo kao mehur od sapunice, prosto je nemoguće, jedino mi je logično da je oteto, kidnapovano - rekla je pevačica pa se prisetila devedesetih godina, kada su se dešavale slične situacije, a mnoga deca poznatih su bila u opasnosti.  Devedesete su bile strašne, ali ovo što se sada dešava zaista je neverovatno. Moderno doba je donelo mnogo mračnih stvari... Deca su nam na internetu, nema komunikacije sa roditeljima. Deca moraju sa roditeljima da imaju prave prijatelje, da se prvo roditeljima obrate ako imaju problem - zaključila je Suzana u emisiji Premijera Vikend Specijal.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading