KEBA NAPRAVIO HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Takmičarka se požalila Saši Popoviću, ovo niko nije očekivao
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dve takmičarke u "Zvezdama Granda" Nađa Mujezinović i Nikolina Perković imale su čast da otvore večerašnju emisiju "Zvezde Granda", a kako je nakon duela usledio izjednačen broj glasova usledilo je natpevavanje u kome je Nikolina bila dominantnija.

Iako je Perkovićeva prošla diretkno dalje, i Nađa je dobila lepe komentare od strane žirija, a onda je Keba napravio pometnju.

- Obe kandidatkinje su bile dobre. Nikolina, drago mi je da si opet ona stara-plava. U prvoj pesmi takva emocija, interpretacija, uživala sam i naježila sam se na pojedinim delovima. Nađa, tvoje pojavljivanje je bilo jako dobro, ali Nikolina mi je u bražu bila tačnija i to je presudilo– objasnila je Viki Miljković, nakon čega je svoje viđenje obrazložila Snežana koje je jedina dala glas Nađi nakon akapele.

KEBA NAPRAVIO HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Takmičarka se požalila Saši Popoviću, ovo niko nije očekivao

Foto: Printscreen/instagram

 

A pre nego što je dao reč Kebi, Saša Popović odlučio je da pomrsi konce svima po svom običaju:

- Mene je Nikolina zvala pre ove emisije i pitala da li će Keba sedeti i ocenjivati ili će biti pored vas gde ne može da da glas. Kada sam pitao zašto, ona je rekla kako bi pevala nešto od Severine. Ja kažem: „Ne brini pored mene će biti“– nasmejao je sve Popović uključujući i Kojića, a Nikolina se nadovezala da je zahvalna ako je to učinio za nju.

Saša Popović

Printscreen

 

 

Keba je pohvalio oba kandidatkinje kao i Nikolinu za koju je priznao da je u akapeli bila bolja.

Na kraju Popović je rekao kako je nezvanično načuo da će Keba biti predsednik žirija sledeće godine na Pesmi za Evroviziju, što je on rekao da se neće dogoditi dok je Marija živa.

- Može ako bi taj predstavnik išao na Ilidžu ili tako nešto, ali za Evroviziju Kebo, polako- dobacila je Marija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading